2812 wadhah kertu

Keterangan Singkat:

Item NO. : 2812 wadhah kertu

Material: PU kulit

Werna: Ireng

Ukuran: 210 * 125 mm

Kemasan: tas 1pcs / OPP


Detail Produk

Tag Product

Info dhasar

Item NO. : 2812 wadhah kertu

Material: PU kulit

Werna: Ireng

Ukuran: 210 * 125 mm

Kemasan: tas 1pcs / OPP       


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita