2952 portofolio

Keterangan Singkat:

Item portofolio NO.:2952

Bahan: poliester, kulit, PVC

Werna: Marmer

Ukuran: 335 * 270MM

Kemasan: tas 1pcs / OPP


Detail Produk

Tag Product

 Info dhasar

Item NO. : Portofolio 2952

Material: poliester 、 kulit 、 PVC

Werna: Marmer

Ukuran: 335 * 270MM

Kemasan: tas 1pcs / OPP     


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita