2985 Potil pot

Keterangan Singkat:

Item NO. : 2985 Potlot pot

Bahan: PVC

Werna: Ireng 、 biru, ijo, abang

Ukuran: 140 * 75 * 75mm

Kemasan: tas 1pcs / OPP


Detail Produk

Tag Product

 Info dhasar

Item NO. : 2985 Potlot pot

Bahan: PVC

Werna: Ireng 、 biru, ijo, abang

Ukuran: 140 * 75 * 75mm

Kemasan: tas 1pcs / OPP      


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita