Kanthong pensil 3032-3

Keterangan Singkat:

 Item NO. : Kanthong potlot 3032-3

Bahan: poliester 、 PVC

Werna: Ijo 、 Biru

Ukuran: 210 * 100 * 50MM

Kemasan: tas 1pcs / OPP


Detail Produk

Tag Product

Info dhasar 

Item NO. : Kanthong potlot 3032-3

Bahan: poliester 、 PVC

Werna: Ijo 、 Biru

Ukuran: 210 * 100 * 50MM

Kemasan: tas 1pcs / OPP       


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita