3140 Tas panyimpenan

Keterangan Singkat:

Item NO .: 3140 Tas panyimpenan

Material: kulit 、 PVC 、 Papan

Warna: Khaki 、 Biru 、 Dark Grey 、 Green lake

Ukuran: 155 * 120 * 15mm

Kemasan: tas 1pcs / OPP


Detail Produk

Tag Product

 Info dhasar

Item NO .: 3140 Tas panyimpenan

Material: kulit 、 PVC 、 Papan

Warna: Khaki 、 Biru 、 Dark Grey 、 Green lake

Ukuran: 155 * 120 * 15mm

Kemasan: tas 1pcs / OPP      


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita