3181 Pinggir Pencil

Keterangan Singkat:

 Item NO .: 3181 Pinggir Pencil

Bahan: poliester

Werna: Biru 、 Langit Biru 、 Abang 、 Ireng 、 Sliver

Ukuran: 200 * 80 * 45MM

Kemasan: tas 1pcs / OPP


Detail Produk

Tag Product

Info dhasar 

Item NO .: 3181 Pinggir Pencil                     

Bahan: poliester

Werna: Biru 、 Langit Biru 、 Abang 、 Ireng 、 Sliver

Ukuran: 200 * 80 * 45MM

Kemasan: tas 1pcs / OPP  


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita