Tas tangan sing dicopot glitter tas plastik transparan tote tas kosmetik PVC sing nggawa tas blanja travel pantai

Katrangan singkat:

Item NO.: 2673 tas tangan
Bahan: PVC, Poliester
Warna: Pink
Ukuran: 470*145*380 MM
Kemasan: 1 pcs/tas PP
GW: 11,57 KG
NW: 10.57KG
CBM: 0.06
20 GP Jumlah: 10300PCS
40 GP Qty: 22300PCS
Port FOB: XiaMen
Pembayaran: Miturut TT
Pangiriman: 20-45 dina
Pasar Ekspor Utama: Eropa, Amerika Utara, Amerika Selatan, Oceania, Asia
Aplikasi: sekolah / kantor / hadiah


Detail Produk

Tag produk

Tas sing nyenengake lan nyenengake iki digawe kanthi tali PVC lan poliester sing kuat kanggo bahu utawa tangan.Cukup gedhe kanggo njupuk kabeh sing perlu kanggo dina, lan cukup apik gayane ing print lan dimensi kanggo mesthekake yen sampeyan gaya paling sampeyan bisa!

Apik banget minangka tas dina, tas blanja, tas pantai, tas sewengi, dompet gedhe, tas popok, lan liya-liyane!

Werna Candy pink, transparan kanthi gagang glitter, fashion lan apik gayane.

Paket ibu mertua sing bisa dicopot, panyimpenan sing cukup, nahan estetika tas lan nglindhungi rahasia cilik ing tas.

kapasitas gedhe, gampang kanggo nyimpen kabutuhan saben dina.

Digawe saka bahan PVC, awet lan anti banyu.








  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita