Tas kosmetik kulit rumbai fashion karo gagang gelang kanthi tutup ritsleting ngisor datar tas organizer stand-up kapasitas gedhe kanggo wanita

Katrangan singkat:

  • Item NO.: 3223 tas kosmetik
  • Bahan: Kulit
  • Warna: biru/coklat
  • Ukuran: 210*150*85 MM
  • Kemasan: 1 pcs/tas PP
  • GW: 8.13KG
  • NW: 7.13KG
  • CBM: 0.108
  • 20 GP Jumlah: 14444PCS
  • 40 GP Qty: 31111PCS
  • Port FOB: XiaMen
  • Pembayaran: Miturut TT
  • Pangiriman: 20-45 dina
  • Pasar Ekspor Utama: Eropa, Amerika Utara, Amerika Selatan, Oceania, Asia
  • Aplikasi: Hadiah


Detail Produk

Tag produk

Tas kosmetik Ca-Mei iki dirancang kanggo nyimpen lan ngatur sikat, lipstik, gunting, mascara, parfum lan alat kosmetik liyane.Zipper mlaku kanthi lancar, lan PUkulitbahan apik nanging ora gedhe.Desain lan warna tassel, kantong cilik sing cocog kanggo kabeh umur.Versatile lan multi-fungsi, uga bisa dadi kantong, kasus kaca tingal lan tas aksesoris, nyukupi kabutuhan sampeyan kanthi maksimal.

Tas kecantikan kosmetik iki wiyar lan cocog karo aksesoris lelungan, dandanan, lotion, sikat, lan kabeh aksesoris kaendahan liyane sing sampeyan butuhake.Nduweni sisih ngisor sing rata sing bisa gampang njagong ing meja utawa lemari.

Kualitas premium- Digawe saka PU sing kuat lan tahan nyandhangkulitmateri menehi pangayoman gedhe marang bledug, goresan lan nabrak.

Nilai gedhe-Ukuran: 210*150*85 MM, wangun persegi dowo.Kompak nalika diselehake, gampang pas karo tas sekolah, tas ransel lan koper.Rega banget, dilengkapi karo 1 kanthong zipper gedhe lan sampeyan bisa kanthi gampang ndeleng alat tulis lan aksesoris.

Desain sing apik gayane- Tampilan printing holografik lengkap, ngatur kabutuhan sampeyan.Karya sing apik banget lan desain praktis, kompak, portabel, bobot entheng nanging awet.Jahitan sing dikuatake nambah daya tahan potlot.

Kapasitas gedhe- Ing njero ruangan sing wiyar, cocog kanggo sikat, dhuwit recehan, kunci, kosmetik, alat dandanan lan barang cilik liyane.Ora ana frills utawa kanthong sing ora perlu ing kasus stasioner sing ramping, prasaja nanging fungsional.

Zippers Gamelan- Pisah item sampeyan lan nyegah zipper mbukak lan alat tulis tiba saka tas zipper.Tarik penarik ritsleting alon-alon nalika mbukak zipper kanthi lancar.Kualitas tutup zipper, gampang mbukak lan nutup.

Macem-macem warna-We have 2 macem-macem werna kanggo milih saka (macem-macem, utawa coklat, biru) supaya pindhah, pilih favorit lan nindakake donya ing sregep fun!

Multifungsi -Trep kanggo nyimpen dhuwit recehan awis, lan aksesoris liyane, uga bisa digunakake minangka tas potlot, tas file, kasus organizer.

Proses teknologi- Plat tes Prenatal-Pemotongan bahan-Pelepasan bahan-Jahitan-Packing

Kontrol kualitas- Periksa kualifikasi bahan- Periksa QC bengkel- Periksa inspektur produksi- Periksa pengawas rampung- Periksa manajer gudang- Periksa AQL









  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita