4 cara kanggo nggawe keterlibatan pelanggan

Businessman touching 'ENGAGE' word on virtual screen

 

Pengalaman pelanggan pisanan kaya tanggal pisanan.Sampeyan wis cukup kasengsem kanggo ngomong ya.Nanging gaweyanmu durung rampung.Sampeyan kudu nindakake luwih akeh supaya dheweke tetep melu - lan setuju karo tanggal liyane!Kanggo pengalaman pelanggan, kene ana papat cara kanggo nggawe keterlibatan.

Pelanggan sibuk, bingung lan dibombardir karo tawaran saka pesaing sampeyan.Dadi sampeyan butuh taktik supaya dheweke tetep fokus lan melu sampeyan.Tip iki bakal mbantu para ahli ing American Express.

Ajar wong-wong mau

Apa sampeyan kerja ing kahanan B2B utawa B2C, pelanggan sampeyan pengin ngerti luwih akeh babagan industri utawa kahanan sing nggawe dheweke tuku saka sampeyan.

Begjanipun, sampeyan bisa nawakake pembangunan profesional lan / utawa pribadi ing macem-macem cara lan kaping supaya padha bisa meh tansah golek soko kanggo pas urip sibuk.Tim marketing lan/utawa pengalaman pelanggan sampeyan bisa uga duwe materi pendidikan sing wis kasedhiya sing bisa dikemas kanthi cara liya kanggo nampung sinau terus-terusan.

Mbangun kursus online lan podcast.Nggawe perpustakaan kursus, plus lembar tip utawa kertas putih sing bisa didownload.Promosi "portal pendidikan" ing saluran media sosial sampeyan.Kirim pesen email, ngundang pelanggan kanggo ngakses.Ganjaran (mbok menawa kanthi diskon) kanggo nggunakake kursus.

Pop munggah

Individu ing sesambetan anyar asring melu ing "timbal balik surprise," menehi hadiah sing ora dikarepke utawa kebecikan kanggo nuduhake carane akeh saben peduli kanggo liyane lan kanggo njaga sesambetan obah maju ing arah positif.

Padha bisa kanggo bisnis lan customer pengalaman profesional nyoba kanggo njaga geni urip karo pelanggan anyar.

Gawe pengalaman "muncul" - acara singkat lan nyenengake ing lokasi fisik utawa online.Ngumumke acara kasebut ing saluran media sosial sampeyan.Sing kudu dicoba: dodolan lampu kilat eksklusif kanggo para panuku anyar, akses menyang pakar ing lapangan sing diminati pelanggan, acara hiburan kayata seni utawa olahraga lokal, utawa akses menyang buku anyar sing relevan.

Tindakake pribadi

Ing wektu nalika paling komunikasi rampung liwat komputer lan app (ora bener karo swara ing telpon), tindakake pribadi bakal melu pelanggan luwih saka teks utawa email tau bisa.

Layanan pelanggan lan pro dodolan bisa nelpon - sanajan menyang surat swara - sawise tuku pisanan lan nuduhake tip kanggo ngoptimalake produk utawa layanan, bisa uga ngrujuk menyang situs web sampeyan kanggo tips.

Pribadhi liyane

Kaya layang katresnan ing sesambetan romantis budding, salah siji saka cara paling apik kanggo melu pelanggan ing sesambetan profesional karo komunikasi pribadi.

Saenipun, sampeyan nggawe pribadhi saben pesen.Nanging sampeyan bisa uga duwe akeh sing kudu dikirim lan ditanggapi kanggo personalisasi saben wektu.Kajaba iku, para pelanggan ora ngarep-arep tanggapan pribadi kanggo pitakon dhasar.

Nanging ngerti yen saben pelanggan anyar ora mbutuhake saben pesen sing dikirim.Dibagi pelanggan menyang kategori adhedhasar apa sing dituku, pilihan lan demografi kanggo mesthekake yen sampeyan ngirim pesen, nawakake lan matur nuwun sing pas.

Malah luwih apik, gunakake sistem CRM sampeyan kanggo nglacak pilihan lan tekan nalika barang kasebut didol utawa sing padha kasedhiya.

 

Sumber: Diadaptasi saka Internet


Wektu kirim: Mei-26-2022

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita