QuanZhou Camei

Kanthi pangembangan COVID-19, ekonomi saya mandheg. Ing kahanan kasebut, sawetara perusahaan nundha mlaku, Nanging Camei ora mung njamin operasi kasebut biasane, nanging uga konsentrasi kanggo ningkatake awake dhewe liwat riset lan ngembangake produk lan nganyarke manajemen internal supaya bisa menehi layanan sing luwih efisien lan lengkap kanggo para pelanggan sawise epidemi.

Ing 2020 taun, Camei wis mlebu kontrak karo Beijing Changsong Consulting Co, Ltd kanggo menehi latihan sistematis kanggo kabeh personel layanan manajemen layanan. Manajemen fungsi personel sinau lan tuwuh ing pelatihan, nambah kemampuan manajemen dhewe. Iki ndadekake perusahaan dadi perusahaan sing luwih efisien tinimbang sadurunge, kualitas staf wis saya tambah. Supaya kita bisa ngladeni para pelanggan lan bisa ngatasi masalah sing luwih cepet.

1


Wektu kirim: Jul-07-2020