Vintage bolong kain panyimpenan tas blanja tas organizer bisa digunakake maneh tote

Katrangan singkat:

Item NO.: 2779 tas blanja
Bahan: kain jaring
Warna: Orange,pink,biru
Ukuran: 325*290*80mm
Kemasan: 1 pcs/tas OPP
GW: 14.8KG
NW: 13.8KG
CBM: 0.1131
20 GP Jumlah: 18390 pcs
40 GP Jumlah: 39610 pcs
Port FOB: XiaMen
Pembayaran: Miturut TT
Pangiriman: 20-45 dina
Pasar Ekspor Utama: Eropa, Amerika Utara, Amerika Selatan, Oceania, Asia
Aplikasi: Kantor / Sekolah / Hadiah


Detail Produk

Tag produk

Gampang ademtas blanja, ing kondisi dituku lan uga ing surprise.

Cukup gedhe kanggo njupuk kabeh sing perlu kanggo dina, lan cukup apik gayane ing print lan dimensi kanggo mesthekake yen sampeyan gaya paling sampeyan bisa!

Apik banget minangka tas dina,tas blanja, tas pantai, tas sewengi, dompet gedhe, tas popok, lan liya-liyane!
Kain bolong sing bisa dicuci kanthi kualitas dhuwur, sing ora luntur sanajan dicuci bola-bali.
Pola bolong alam sing tahan gores lan vintage.
Zipper Gamelan lan gampang kanggo mbukak lan nutup.
Kapasitas Lagre, barangorganizer.







  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita