Babagan awake dhewe

Babagan awake dhewe

pic01

Perusahaan kita duwe pabrik dhewe-bulit, sing nutupi meh 12.000 meter persegi, kanthi luwih saka 300 karyawan, duwe macem-macem peralatan frekuensi dhuwur lan peralatan jahitan, wektu produksi 20-40 dina, siklus nggawe sampel yaiku 1- 7 dina, siklus sampling paling cepet bisa 1 dina sanalika kita njaluk syarat.Swara 25 taun kepungkur, kita terus-terusan netepi kualitas lan wektu pangiriman.Sesanti customer kita win-win kerjasama lan nggawe bebarengan saka future.We pracaya kerjasama kita mesthi bakal bantuan sabab luwih sarwa!

Quanzhou Camei Stationery Bag didegaké ing taun 2003, yaiku perusahaan industri lan perdagangan, khusus kanggo ngembangake, manufaktur, adol tas lan alat tulis.Kita wis lulus sertifikasi ISO9001, BSCI, SEDEX, uga audit akeh perusahaan manca sing misuwur (kayata Walmart, Office Depot, Disney, lsp).produk kita utamané digawe ing 2 workmanship: ing dhuwur-frekuensi workmanship kaya tas filing, ring binder, clipboard, potlot kantong, tas panyimpenan;ing workmanship jahitan kaya portofolio, zipper binder, potlot kantong, tas blanja, tas kosmetik, tas komputer etc. Our company wis independen Kapabilitas desain lan ngembangaken, ana sawetara saka sudhut tas nulis, gaya kepileh, kualitas dhuwur.Diekspor menyang pirang-pirang negara lan wilayah kaya Eropa, Amerika Serikat, Jepang, lan sapiturute. Wis entuk reputasi sing apik banget ing internasional.

pic02

Kanthi pangembangan COVID-19, ekonomi saya mudhun.Ing kahanan iki, sawetara Enterprises nundha mlaku, Nanging, Camei ora mung njamin operasi biasane, nanging uga musataken ing Ngapikake awake dhewe liwat riset lan ngembangaken produk lan nganyarke Manajemen internal supaya nyedhiyani layanan luwih efisien lan lengkap kanggo pelanggan sawise epidemi.

Ing taun 2020, Camei wis mlebu kontrak karo Beijing Changsong Consulting Co., Ltd. kanggo nyedhiyakake latihan sistematis kanggo kabeh manajer ing layanan. Saben personel fungsi manajemen sinau lan tuwuh ing latihan kasebut, nambah kemampuan manajemen dhewe. Iki ndadekake perusahaan kasebut minangka luwih efisien tinimbang sadurunge, kualitas staf wis ditingkatake. Supaya kita bisa luwih apik nglayani pelanggan lan ngatasi masalah kerja kanthi luwih cepet.

Budaya Perusahaan

EEF0A60DEDA078210BD51A4D5ACB4833
IMG_0066
_20181029133651
02842E0FD3F40F251786E9D920E5FA61_
IMG_9607
all 20190102094455
P1210622
_20180207104802
company train

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita