Babagan Kita

Babagan Kita

pic01

Perusahaan kita duwe pabrik umpan dhewe, sing meh udakara 12,000 meter persegi, kanthi luwih saka 300 karyawan, duwe macem-macem peralatan kanthi frekuensi tinggi lan peralatan jahit, wektu timah produksi 20-40 dina, siklus nggawe sampel yaiku 1- 7 dina, siklus sampling paling cepet bisa kaping 1 dina sawise entuk syarat. Sajrone 25 taun kepungkur, kita terus-terusan nganut kualitas lan wektu pangiriman. Visi pelanggan yaiku kerjasama win-win lan nggawe gabungan ing mangsa ngarep. Kita yakin yen kerjasama kita mesthi bakal nulung sabab sampeyan luwih apik!

Quanzhou Camei Stationery Bag didegake ing taun 2003, yaiku perusahaan industri lan perdagangan, khusus kanggo ngembangake, manufaktur, adol tas lan alat tulis. Kita wis lulus sertifikasi kanggo ISO9001, BSCI, SEDEX, uga audit akeh perusahaan terkenal asing (kayata Walmart, Office Depot, Disney, lan sapiturute). Produk digawe utamane ing 2 kriya: ing pakaryan kanthi frekuensi dhuwur kaya pakaryan filing, binding ring, papan klip, kantong pensil, tas panyimpenan; ing jahitan pakaryan kaya portofolio, pengikat zip, kanthong pensil, tas blanja, tas kosmetik, tas komputer lan sapiturute. Perusahaan kita duwe kapabilitas independen kanggo ngrancang lan ngembangake, ana macem-macem tas alat tulis, gaya endah, kualitas apik. Diekspor menyang pirang-pirang negara lan wilayah kaya Eropa, Amerika Serikat, Jepang, lan liya-liyane. 

pic02

Kanthi pangembangan COVID-19, ekonomi saya mandheg. Ing kahanan kasebut, sawetara perusahaan nundha mlaku, Nanging Camei ora mung njamin operasi kasebut biasane, nanging uga konsentrasi kanggo ningkatake awake dhewe liwat riset lan ngembangake produk lan nganyarke manajemen internal supaya bisa menehi layanan sing luwih efisien lan lengkap kanggo para pelanggan sawise epidemi.

Ing 2020 taun, Camei wis mlebu kontrak karo Beijing Changsong Consulting Co, Ltd kanggo menehi latihan sistematis kanggo kabeh personel layanan manajemen layanan. Manajemen fungsi personel sinau lan tuwuh ing pelatihan, nambah kemampuan manajemen dhewe. Iki ndadekake perusahaan dadi perusahaan sing luwih efisien tinimbang sadurunge, kualitas staf wis saya tambah. Supaya kita bisa ngladeni para pelanggan lan bisa ngatasi masalah sing luwih cepet.

Budaya Perusahaan

EEF0A60DEDA078210BD51A4D5ACB4833
IMG_0066
_20181029133651
02842E0FD3F40F251786E9D920E5FA61_
IMG_9607
all 20190102094455
P1210622
_20180207104802
company train