LAYANAN KAMI

Tampilan sampel produk

produk kita utamané digawe ing 2 workmanship: ing dhuwur-frekuensi workmanship kaya tas filing, ring binder, clipboard, potlot kantong, tas panyimpenan;ing pengerjaan jahitan kaya portofolio, pengikat ritsleting, kantong potlot, tas belanja, tas kosmetik, tas komputer dll.

Babagan awake dhewe

Quanzhou Camei Stationery Bag didegake ing taun 2003, yaiku perusahaan industri lan perdagangan, khusus ngembangake, manufaktur, adol tas lan alat tulis.Kita wis lulus sertifikasi ISO9001, BSCI, SEDEX, uga audit akeh perusahaan manca sing misuwur (kayata Walmart, Office Depot, Disney, lsp.).produk kita utamané digawe ing 2 workmanship: ing dhuwur-frekuensi workmanship kaya tas filing, ring binder, clipboard, potlot kantong, tas panyimpenan;ing karya jahitan kaya portofolio, binder zipper, kantong potlot, tas blanja, tas kosmetik, tas komputer lan sapiturute.Diekspor menyang pirang-pirang negara lan wilayah kaya Eropa, Amerika Serikat, Jepang, lan sapiturute. Wis entuk reputasi sing apik banget ing internasional.

KENAPA PILIH KAMI

Kirim pesen kanggo kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita