LAYANAN KAMI

Tampilan sampel produk

Produk digawe utamane ing 2 kriya: ing pakaryan kanthi frekuensi dhuwur kaya pakaryan filing, binding ring, papan klip, kantong pensil, tas panyimpenan; ing jahitan pakaryan kaya portofolio, binder zip, kanthong pensil, tas blanja, tas kosmetik, tas komputer etc.

Babagan Kita

  • IMG_8919v

Quanzhou Camei Stationery Bag didegake ing taun 2003, yaiku perusahaan industri lan perdagangan, khusus kanggo ngembangake, manufaktur, adol tas lan alat tulis. Kita wis lulus sertifikasi kanggo ISO9001, BSCI, SEDEX, uga audit akeh perusahaan terkenal asing (kayata Walmart, Office Depot, Disney, lan sapiturute). Produk digawe utamane ing 2 kriya: ing pakaryan kanthi frekuensi dhuwur kaya pakaryan filing, binding ring, papan klip, kantong pensil, tas panyimpenan; ing jahitan pakaryan kaya portofolio, pengikat zip, kanthong pensil, tas blanja, tas kosmetik, tas komputer lan sapiturute. Perusahaan kita duwe kapabilitas kanggo ngrancang lan ngembangake, ana macem-macem tas alat tulis, gaya endah, kualitas apik. Diekspor menyang pirang-pirang negara lan wilayah kaya Eropa, Amerika Serikat, Jepang, lan liya-liyane. 

KENE PILIH US