Khaki staring fashion printing kulit + polyester pouch pouch pen case with zipper closure with drawstring design large capacity cosmetic bag organizer gift great gift for men women for office business school stationery supplies

Katrangan singkat:

  • Item NO.: 3227 Potlot Kanthong
  • Bahan: Polyester + Kulit
  • Warna: Khaki
  • Ukuran: 220*45*75 MM
  • Packing: 32 pcs/ctn
  • GW: 2.4KG
  • NW: 3.4KG
  • CBM: 0,052
  • 20 GP Qty: 16000PCS
  • 40 GP Jumlah: 35000PCS
  • Port FOB: XiaMen
  • Pembayaran: Miturut TT
  • Pangiriman: 20-45 dina
  • Pasar Ekspor Utama: Eropa, Amerika Utara, Amerika Selatan, Oceania, Asia
  • Aplikasi: Sekolah


Detail Produk

Tag produk

Kantong potlot Ca-Mei iki dirancang kanggo nyimpen lan ngatur pulpen, potlot, pulpen gel, spidol, penghapus, gunting, protraktor lan alat tulis liyane.Zipper mlaku kanthi lancar, lan poliester&kulit apik nanging ora gedhe banget.Desain serut lankhakiwerna, kantong cilik becik kanggo wong kabeh abad.Versatile lan multi-fungsi, uga bisa dadi kantong make-up, kasus kaca tingal lan tas aksesoris, nyukupi kabutuhan sampeyan kanthi maksimal.

Kualitas premium- Digawe saka bahan poliester sing kuat lan tahan nyandhang nyedhiyakake perlindungan sing apik marang bledug, goresan lan nabrak.

Nilai gedhe-Ukuran: 220*45*75 MM, wangun kubus dawa.Kompak nalika diselehake, gampang pas karo tas sekolah, tas ransel lan koper.Rega banget, dilengkapi karo 1 kanthong zipper gedhe lan sampeyan bisa kanthi gampang ndeleng alat tulis lan aksesoris.

Desain sing apik gayane- Kanthi desain serut, praktis lan zippy.Karya sing apik banget lan desain praktis, kompak, portabel, bobot entheng nanging awet.

Kapasitas gedhe- Ing jero ruangan sing wiyar, cocog kanggo pulpen, sorot, koin, kunci, kosmetik, alat dandanan lan barang cilik liyane.Ora ana frills utawa kanthong sing ora perlu ing kasus stasioner sing ramping, prasaja nanging fungsional.

Zipper Gamelan- Top-kedudukan zipper njamin mbukak lan nutup Gamelan.Jahitan sing dikuatake nambah daya tahan potlot.Kualitas tutup zipper, gampang mbukak lan nutup.

Macem-macem werna- Kita duwe macem-macem warna kanggo milih, ngatur favorit lan nggawa jagad kanthi nyenengake!

Multifungsi -Trep kanggo nyimpen dhuwit recehan awis, lan aksesoris liyane, uga bisa digunakake minangka tas kosmetik.

Proses teknologi- Plat tes Prenatal-Pemotongan bahan-Pelepasan bahan-Jahitan-Packing

Kontrol kualitas- Periksa kualifikasi bahan- Periksa QC bengkel- Periksa inspektur produksi- Periksa pengawas rampung- Periksa manajer gudang- Periksa AQL








  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita