Layanan Kita

1.Babagan pitakon
Kaping pisanan, yen sampeyan milih produk sing dirancang kanthi mandiri dening perusahaan kita, kita bisa nyedhiyakake rega sing paling apik miturut syarat tes produk lan jumlah produk ing pasar sampeyan. (Saka situs web, katalog, proposal saka wong adol, lan liya-liyane ing)
Kapindho, kanggo pelanggan nyedhiyakake gambar / conto kanggo takon, kita duwe personel akuntansi khusus kanggo ngetung kutipan produk kanthi tepat miturut syarat pelanggan.Kita duwe mekanisme akuntansi lan audit sing ketat banget. Kutipan bakal dipetik ing dina sing padha. Kaya gambar ing ngisor iki. Dadi, Mangga percaya marang kemampuan profesional lan sikap tanggung jawab kita.

2.Babagan sampel
Kita duwe tim desain lan proofing dhewe banget profesional, karo loro desainer melu luwih saka 10 taun pengalaman desain produk, master bukaan cithakan, papat proofing produk.Kita bisa duwe produk rampung ing sethithik 24 jam.Lan kita bisa selaras kanggo sampeyan, nanging uga miturut gambar proofing akurat.Ora ketompo apa jenis desain cetak sing sampeyan butuhake, desain pola, desain gaya.
gambar001 gambar005 gambar003


Kirim pesen kanggo kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita