Layanan Kita

1.Babagan pitakon
Kaping pisanan, yen sampeyan milih produk sing dirancang kanthi mandiri dening perusahaan kita, kita bisa nyedhiyakake rega sing paling apik miturut syarat tes produk lan jumlah produk ing pasar sampeyan. (Saka situs web, katalog, proposal saka wong adol, lan liya-liyane ing)
Kapindho, kanggo pelanggan nyedhiyakake gambar / conto kanggo takon, kita duwe personel akuntansi khusus kanggo ngetung kutipan produk kanthi tepat miturut syarat pelanggan.Kita duwe mekanisme akuntansi lan audit sing ketat banget. Kutipan bakal dipetik ing dina sing padha. Kaya gambar ing ngisor iki minangka. Dadi, Mangga pracaya marang kemampuan profesional lan sikap tanggung jawab kita.

2.Babagan sampel
Kita duwe tim desain lan proofing dhewe sing profesional banget, karo loro desainer sing melu pengalaman desain produk luwih saka 10 taun, master pambuka template, papat bukti produk.Kita bisa duwe produk rampung ing sethithik 24 jam.Lan kita bisa selaras kanggo sampeyan, nanging uga miturut gambar proofing akurat.Ora ketompo apa jenis desain cetak sing sampeyan butuhake, desain pola, desain gaya.
image001 image005 image003


Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita