Proses Kita

Proses pesenan sampel: Pesen - materi anggota menyang analisis sistem - soursing miturut panyuwunan syarat kualitas, tuku bahan, ngirim bahan menyang gudang (inspeksi kualitas, uji coba) lan ing wektu sing padha kanggo nindakake produksi - nyoba nglereni (cetakan) - - bahan potong - bahan kontrol bahan (bagean mriksa ukuran tes, spesifikasi, lsp), produksi diprodhuksi, dikemas (mriksa produk sadurunge, produk setengah rampung Inspeksi, inspeksi lengkap produk rampung) - produk menyang gudang (inspeksi sampling). dening inspektur kualitas) -- kiriman

Proses produksi sing rinci

Bahan wis teka

Miturut materi kasebut dipérang dadi bahan utama, bahan tambahan, bahan kemasan, gudang nganti telung gudang sing beda-beda, saben gudang duweni storekeeper sing tanggung jawab kanggo manajemen lan kontrol.Sawise kabeh bahan teka ing gudang, inspektur kualitas bakal nindakake tes fisik lan kimia ing bahan miturut syarat pelanggan.Kalebu test fastness werna, test semprotan uyah, test shrinkage, etc. Materi bisa mlebu ing gudhang mung sawise maringaken acceptance.

image001

Bahan Cutting

Kita duwe rong bengkel pemotongan, siji kanggo kain, liyane kanggo karton lan bahan presisi dhuwur liyane.Kabeh produk bakal ngatur cetakan nglereni kanggo produksi nyoba, miturut produksi nyoba rapat-rapat prenatal.Departemen kualitas lan departemen produksi ngrembug cara proses paling apik miturut uji coba kanggo ngindhari masalah kualitas.produksi Trial qualified, sadurunge Cut bahan akeh formal.

image003

Departemen Kontrol Bahan Produksi

Kabeh bahan bakal teka ing departemen kontrol materi sadurunge dikirim menyang bengkel.Pengontrol materi bakal ngetung jumlah materi, lan pengontrol kualitas uga bakal mriksa lan mriksa ukuran lan kualitas materi.Sawise lulus inspeksi, materi bakal dikirim menyang bengkel.Pengontrol material ngeculake bahan miturut jadwal produksi. Sawise materi teka ing bengkel, personel manajemen bengkel uga bakal mriksa lan ngonfirmasi materi kasebut.

image005

Produksi Produk

Sadurunge produksi massal, bengkel bakal ngasilake conto busur kanggo konfirmasi pelanggan, lan produksi bakal diatur mung sawise konfirmasi pelanggan.Sawise nampa materi, manajer bengkel bakal nyebarake materi kasebut menyang buruh sing tanggung jawab kanggo saben proses miturut prosedur produksi.Saben proses bakal nindakake konfirmasi Piece pisanan, personel kualitas lan personel technical konfirmasi Piece pisanan, wiwitan formal produksi.Saben baris produksi bakal duwe personel kualitas kanggo mriksa titik lan pengawasan saben proses supaya produk setengah rampung ing produksi.Kabeh baris produksi yaiku operasi perakitan.Departemen packaging tanggung jawab kanggo packaging produk rampung, lan saben paket dilengkapi inspektur kualitas kanggo pengawasan lengkap produk.Sawise packaging produk, bakal dikirim menyang warehouse produk rampung, warehouse keeper kanggo count jumlahe sadurunge warehousing .Wigati dicathet yen kita duwe telung bengkel produksi, bengkel frekuensi tinggi, bengkel jahit, bengkel produk lem, proses operasi padha.

image007 image011 image009

Produk rampung menyang gudang

Produk sing wis rampung diangkut menyang gudang dening staf bengkel, lan penjaga gudang ngitung jumlahe.Sawise warehousing, inspektur produk rampung bakal mriksa produk miturut AQL. Ing wektu sing padha nggawe laporan produk, menehi tandha produk, mbedakake produk sing qualified lan ora nduweni kualifikasi, produk sing ora nduweni kualifikasi bakal dikirim maneh menyang bengkel kanggo digarap ulang.Pangiriman mung bisa diatur sawise nampa laporan produk sing mumpuni saka inspektur kualitas.

image013 image015


Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita