Budaya Perusahaan

Budaya Perusahaan

Jujur, tanggung jawab, kerja tim, sharing prestasi!

QQ20200519115024

Nilai inti Camei

Jujur, wani tanggung jawab, kerja tim, sharing prestasi.

Visi perusahaan Camei

Kanggo mbangun merek abad-lawas ing industri alat tulis lan tas.

visi karyawan Camei

Seneng nyambut gawe, urip makmur.

Misi Camei

Kanggo melu bisnis alat tulis lan tas sing ngidini wong urip seneng.

271961964385537585

Prinsip manajemen Camei

Kabeh iku kanggo urip sing luwih apik.

Tampilan pelanggan Camei

Kerjasama win-win lan nggawe masa depan bebarengan.

Tampilan produk Camei

Kualitas apik, exquisiteness, rajin.

Konsep bakat Camei

Sregep lan giat, kanthi kemampuan lan integritas politik.

workshop3

Gaya kerja Camei

Serius, cepet, lan netepi janji.

Kriteria kerja Camei

Kanggo mesthekake rampung tugas.

Posisi identitas karyawan

Alat tulis, pakar manufaktur tas.


Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita