Kisah Kita

 image002

QuanZhou Camei Stationery Co., Ltd didegaké ing taun 1996. Saka bengkel cilik 20 wong, liwat saben wong's hard karya lan dedikasi, kita wis dikembangaké dadi perusahaan lengkap kalebu riset, Pabrik lan dodolan produk alat tulis.

image003

Ing taun 2000, kita pindhah menyang pabrik anyar kanggo pembangunan luwih.

Saiki, perusahaan kita duwe luwih saka 10000 meter persegi wilayah manufaktur lan gudang sing dibangun dhewe.

image005

Luwih saka 200 personel

image007

Kita duwe departemen sales internasional dhewe.

Sawetara salesman profesional, pesenan konsisten kabeh taun kanthi asil dodolan sing apik.

image009

Perusahaan kita wis miwiti nggawe produk frekuensi dhuwur wiwit taun 1996, jalur produksi frekuensi dhuwur duwe akeh mesin canggih lan operator berpengalaman.

image011

Kita uga nyiyapake jalur produksi nyulam kanthi luwih saka 200 mesin nyulam majeng lan buruh trampil.

image013

Ana uga baris produksi fokus ing produk tas kulit adhedhasar lem lan buruh trampil karo technique lim countertop profesional.

image015 

 

Kita ngenalake manajemen produksi canggih Toyota ing taun 2013 kanggo nggawe produksi luwih lancar, ningkatake efisiensi, lan njamin kualitas produk sing luwih apik.

image017

Perusahaan kita ngasilake macem-macem tas alat tulis, gaya unik kanthi kualitas apik.

 image019

Produk kita diekspor menyang pirang-pirang negara lan wilayah kayata Eropa, AS lan Jepang.

  image021

Perusahaan kita terus-terusan netepi kualitas lan wektu pangiriman luwih saka 20 taun, lan wis entuk pujian saka klien ing endi wae.

image023

trip Company: We ngatur trip grup saben taun kanggo karyawan;Contone: 2016 ChangTai 2 dina trip;2017 FuZhou PingTang 2 dina trip;2018 NingDe TaiLao Mountain 2 dina trip;

image025

image027

Lelakon;Aktivitas karyawan triwulanan kaya pendakian gunung musim semi, acara olahraga musim panas, kompetisi dadu musim gugur (tradisi ing provinsi Fujian kidul), lan pesta akhir taun sadurunge Taun Anyar Imlek.

image029
image031
image033

image035

Ing taun 2016, perusahaan kita wis ngundang akeh klien koperasi kanggo rawuh ing upacara mengeti 20 taun lan acara sing nyenengake kanggo kabeh wong.

image037image039

Pelatihan: Perusahaan kita wis nyiyapake Akademi Camei.Kita ngarahake kanthi rutin nyewa ahli kanggo mulang lan ngatur latihan ruangan kanggo kabeh staf.

image041image043 image045

 


Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita