Warta

  • Camei 2020 performance management training and learning

    Latihan lan sinau manajemen Camei 2020 kinerja

    Supaya bisa nguatake manajemen pamrentah kanthi efektif kanggo kabeh karyawan perusahaan, lan menehi panuntun lengkap babagan tuntunan lan insentif lan pengendalian penilaian kinerja, tanggal 28 Juli, perusahaan ngatur peluncuran ing ruangan rapat ing lantai kaping 3 bangunan kantor ...
    Waca liyane
  • QuanZhou Camei

    QuanZhou Camei

    Kanthi pangembangan COVID-19, ekonomi saya mandheg. Ing kahanan kasebut, sawetara perusahaan nundha mlaku, Nanging Camei ora mung njamin operasi kasebut biasane, nanging uga bisa musatake ningkatake awake dhewe liwat riset lan ngembangake produk lan upgrade mana wae ...
    Waca liyane