3155 Zipper Binder

Keterangan Singkat:

 Item NO .: 3155 Zipper Binder

Material: poliester 、 kulit

Werna: Kuning 、 Ijo 、 Mawar abang

Ukuran: 345 * 295 * 50MM

Kemasan: tas 1pcs / OPP


Detail Produk

Tag Product

Info dhasar  

Item NO .: 3155 Zipper Binder                     

Material: poliester 、 kulit

Werna: Kuning 、 Ijo 、 Mawar abang    

Ukuran: 345 * 295 * 50MM

Kemasan: tas 1pcs / OPP      


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita