3179 Pinggang Pencil Zipper kaping pindho

Keterangan Singkat:

 Item NO .: 3179 Punk Pencil Zipper Double

Bahan: poliester

Werna: Biru 、 Langit Biru 、 Abang 、 Ireng 、 Sliver

Ukuran: 220 * 90 * 45MM

Kemasan: tas 1pcs / OPP


Detail Produk

Tag Product

 Info dhasar 

Item NO .: 3179 Punk Pencil Zipper Double                     

Bahan: poliester

Werna: Biru 、 Langit Biru 、 Abang 、 Ireng 、 Sliver

Ukuran: 220 * 90 * 45MM

Paket: tas 1pcs / OPP     


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita