Latihan lan sinau manajemen Camei 2020 kinerja

Supaya bisa nguatake manajemen pamrentah kanthi efektif kanggo kabeh karyawan perusahaan, lan menehi panuntun lengkap babagan tuntunan lan insentif lan pengendalian penilaian kinerja, tanggal 28 Juli, perusahaan ngatur peluncuran ing ruangan rapat ing lantai kaping 3 bangunan kantor ing No Yuanxiang Street, Taman Perusahaan Teknologi Tinggi Jiangnan, Quanzhou City [2020 Latihan Manajemen Prestasi lan Pembelajaran 2020, luwih saka 20 manajer tengah lan senior saka Jiamei Stationery melu latihan iki.

1 (2)

Kanggo latihan iki, perusahaan ngajak Pak He Huan lan Pak Chen Ping saka Klompok Changsong Beijing kanggo menehi ceramah. Ceramah kasebut ditindakake kanthi bentuk "kuliah guru lan dolanan ing kelas". Ing kelas, guru loro nganalisa lan nerangake implementasine sing ora cekap "pari pot amba", "egalitarianisme", lan "ora lucu" ing sawetara perusahaan.

4 (2)

Wong minangka faktor lingkungan paling gedhe kanggo karyawan ing perusahaan. Dheweke apik kanggo nuntun lan menehi motivasi, lan bisa nutul energi gedhe sing didhelikake ing es gunung. Nindakake penilaian liwat faktor kinerja lan ngringkes crux tim ing data bisa nambah kemampuan kerja tim perusahaan menyang tingkat sing luwih dhuwur.

2 (2)

Liwat narasi guru, kabeh wong nyritakake pengalaman lan pengalaman saiki, lan cara nggunakake ing karya sabanjure kanggo nambah daya saing lan kohesi tim, lan ningkatake perbaikan kerja tim.

3 (2)

Dina iki, loro guru saka Grup Changsong ngajar kanthi sabar. Saiki, sawetara perusahaan duwe masalah manajemen, kayata struktur gaji sing ora masuk akal lan ora ana metode sing apik kanggo penilaian kinerja. Ing langkah sabanjure, perusahaan bakal nambah mekanisme evaluasi, insentif lan ngalangi, nguatake implementasi lan aplikasi asil evaluasi, lan terus ningkatake tingkat manajemen internal perusahaan kanggo njamin sukses ing target perusahaan.


Wektu kirim: Jul-29-2020