3046 Zipper Binder

Keterangan Singkat:

 Item NO .: 3046 Zipper Binder

Material: poliester 、 kulit

Werna: Ungu 、 Biru 、 Ireng

Ukuran: 350 * 297 * 55MM

Kemasan: tas 1pcs / OPP


Detail Produk

Tag Product

Info dhasar 

Item NO. 3046 Zipper Binder                       

Material: poliester 、 kulit

Werna: Ungu 、 Biru 、 Ireng     

Ukuran: 350 * 297 * 55MM

Kemasan: tas 1pcs / OPP   


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita