Kanthong jeneng kertu nduwèni bisnis ID cilik Credit case folder dompet kanggo kantor bisnis sekolah saben dina kanggo wong wadon

Katrangan singkat:

Item NO.: 2611 nduwèni kertu jeneng
Bahan: PU Kulit
Werna: Coklat, abang, fuchsia
Ukuran: 105*70*8 MM
Kemasan: 1 pcs/tas PP
GW: 11,1 KG
NW: 10.1KG
CBM: 0.02
20 GP Jumlah: 260000PCS
40 GP Jumlah: 560000PCS
Port FOB: XiaMen
Pembayaran: Miturut TT
Pangiriman: 20-45 dina
Pasar Ekspor Utama: Eropa, Amerika Utara, Amerika Selatan, Oceania, Asia
Aplikasi: kantor


Detail Produk

Tag produk

Tas kertu portabel Ca-Mei iki kanggo sing pengin nyepetake kanthong.Sampeyan ora bakal Getun tuku tas kertu iki.

Miturut riset kita, gampang nindakake lan trep mbayar dadi trendi, awis wis ora populer kaya sadurunge, dompet tradisional gedhe banget ing kanthong sampeyan ora cocog kanggo urip kita saiki.Dadi, kita nemokake cara sing luwih apik kanggo nggawa lan nglindhungi kertu lan awis.Desainer Ca-Mei nempatake ide inovasi urip ing dompet iki, dikembangake kanggo gawe marem wong sing pengin nggawa awis lan kertu kanthi gampang, tujuane kanggo nggawe urip luwih apik.

Kapasitas gedhe- buku kertu bisnis iki nerangake karo 10 transparent PVC lengen kaca pindho sisih lan 2 kanthong sisih, bisa terus nganti 50 kertu bisnis utawa kertu kredit (gumantung ing kekandelan kertu).Ukuran kertu maksimal sing cocog: 3.6″ x 2.2″.Ditrapake kanggo kertu cathetan, kertu bisnis lan pribadi, ID lan kertu kredit, etc.
Portable & trep- Ukuran: 105*70*8 MM.Profil ramping lan desain bobot entheng nggawe wadhah kertu bisnis iki gampang digawa.Simpen kertu bisnis sing apik, rapi lan tetep ana ing tangan.
Gampang kanggo mriksa liwat & nemokake kertu- Lengan PVC berkualitas tinggi minangka bukti goresan kanggo nyedhiyakake kajelasan sing paling optimal supaya gampang dideleng.Total 12 Kaca.Saben kaca ngandhut 3 individu slot sing ngijini sampeyan kanggo nyelehake kertu bali menyang mburi wiwit kaca katon pindho sisi.
Bahan awet- Kertu bisnis kitaorganizerdigawe saka PU tahan banyu lan nyandhang-tahan, dikiataken karo sudhut nutup lan lengen klambi kertu bisnis PVC awet.
Penampilan profesionalce- Ireng klasik kanthi tampilan elegan lan ramping, wadhah kertu gaya buku bisa nggawe sampeyan luwih ngujo lan kesempatan.Iki minangka hadiah sing cocog kanggo kulawarga, kanca, klien, kanca, utawa minangka souvenir perusahaan!
Unisex- Amarga desain sing ramping & konstruksi kulit sing mulus, iki minangka tas ramping sing populer kanggo wanita & pria.Dheweke nggawe ide hadiah sing apik kanggo lelungan ing urip sampeyan!Becik kanggo wong kabeh umur.
Proses teknologi- Plat test Prenatal- Pemotongan bahan- Pelepasan bahan- Lem- Jahitan- Packing
Kontrol kualitas- Cek bahan&kualifikasi- Cek QC workshop- Cek inspektur produksi- Cek supervisor sing wis rampung- Cek manajer gudang- Priksa AQL

 








  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita