5 warna tas blanja poli tali luwes tas popok lelungan pantai ndeleng liwat tas

Katrangan singkat:

  • Item NO.: 2746 tas blanja
  • Bahan: Polyester
  • Werna: biru, tosca, fuchsia, ijo cahya, oranye
  • Ukuran: 390*295*55 MM
  • Kemasan: 1 pcs/tas OPP
  • GW: 16.9KG
  • NW: 15.9KG
  • CBM: 0.105
  • 20 GP Jumlah: 11800 pcs
  • 40 GP Jumlah: 25500 pcs
  • Port FOB: XiaMen
  • Pembayaran: Miturut TT
  • Pangiriman: 20-45 dina
  • Pasar Ekspor Utama: Eropa, Amerika Utara, Amerika Selatan, Oceania, Asia
  • Aplikasi: Kantor / Sekolah / Hadiah


Detail Produk

Tag produk

Tas sing nyenengake lan nyenengake iki dilengkapi 5 warna sing kasedhiya, yaiku tren fashion.

Cukup gedhe kanggo njupuk kabeh sing perlu kanggo dina, lan cukup apik gayane ing print lan dimensi kanggo mesthekake yen sampeyan gaya paling sampeyan bisa!

Apik banget minangka tas dina, tas blanja, tas pantai, tas sewengi, dompet gedhe, tas popok, lan liya-liyane!

Dibangun kanthi poliester sing kuat, gampang dibuwang lan awet.

Tali sing bisa diatur dilengkapi posisi rong titik, apik kanggo bahu utawa tangan.

Ndhuwur mbukak nganggo ritsleting YKK geser, deleng kabeh barang sampeyan.








  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita